Beeld © ANP

Fred van Leer ziet vervolg op Videoland-docu niet zitten

11 augustus 2020 11:35

Fred van Leer wist vriend en vijand te verbazen met zijn openhartige Videoland-docu ‘Fred: Het Andere Gezicht’. Ondanks de goede reacties ziet de 43-jarige stylist een vervolg absoluut niet zitten, zo vertelt hij aan ‘De Telegraaf’.

"We hebben ook wel strijd geleverd, hoor"

Fred weet als geen ander hoe hard mensen op het internet kunnen zijn. Toch klonken er over zijn docu haast alleen maar positieve geluiden. "Ik was voorbereid op negatieve reacties, maar ik krijg bijna alleen maar positieve berichten", vertelt Fred. "We hebben ook wel strijd geleverd, hoor. Maar ik vond het zelf ook heel mooi geworden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fred van Leer haalt voor de derde keer Alles uit de kast

Maar het zal voorlopig bij deze drie afleveringen blijven vervolgt Fred: "Dit verhaal kun je maar een keer vertellen. Misschien dat we nog wel The road to Ahoy maken, want dat was al de bedoeling voor deze serie totdat corona om de hoek kwam kijken." Maar een nieuwe serie of biografie? “Alsjeblieft niet zeg. Dat ga ik nóóit meer doen."

In de afleveringen, die momenteel nog altijd te zien zijn bij Videoland, stelt Fred zich zeer kwetsbaar op. Ook is te zien dat Fred woest is op Beau van Erven Dorens na een bezoekje aan zijn talkshow. In de video hieronder legt hij zelf uit waarom. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fred van Leer 'depressief en chagrijnig' na afgebroken vakantie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!