Beeld © Jean-Pierre Fourie / Ben Zander - Raw Productions

Daniëlle over hoe 't zit tussen haar en Joey uit Bachelorette

11 augustus 2020 11:29

De laatste aflevering van 'De Bachelorette' was er een met een flinke plottwist. Hoewel de liefdesbreuk tussen Joey en Gaby voor veel kijkers zich niet geheel onverwachts aankondigde, kwam de reden wél als een verrassing. De Limburger zou er namelijk nog meer meisjes op na houden... Eén hen zou 'Temptation Island'-verleidster Daniëlle zijn en die laat nu zelf weten weten hoe het zit.

"Er zaten ook niet echt vrouwen bij, ik zou er niet trots op zijn"

Gaby wist al vrij snel dat een relatie met Bachelorette-winnaar Joey er niet in zat. Al in het vliegtuig terug naar huis kwam de 'realitycheck', blikte de actrice in de podcast Effe Relativeren terug na de laatste aflevering. Joey zat volgens Gaby alleen maar op z'n telefoon en vertelde haar doodleuk met welke andere vrouwen hij allemaal contact had. Joey voelde uiteindelijk meer als een vakantieliefde, stelt Gaby. "Er zaten ook echt vrouwen bij, ik zou er niet trots op zijn", aldus de bachelorette.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelorette-deelnemer Jordy: 'Miste warm gevoel bij mijn ouders'

Eén van die vrouwen was voormalig Temptation-verleidster Daniëlle, die ook even samen was met Love Island-ster Daniël. Maar zij laat weten dat zij en Joey gewoon vrienden zijn, 'verder helemaal niks'. Op Instagram schrijft de realityster dat de uitspraak van Gaby haar niets doet. "Gaby heeft inderdaad ook haar mening gegeven over mij in een podcast. Dat boeit mij verder vrij weinig en ze mag over mij denken wat ze wil. (...) Dit is alles wat ik hierover kwijt wil."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Bizar: 'Amerikaanse Bachelorette kapt show al na 12 dagen af'

In RTL Boulevard deed Joey eerder al uitgebreid zijn kant van het verhaal, waar hij ook de kwestie met Daniëlle besprak. "Over Daniëlle zei ze gewoon: leuke meid, heb ik wel eens gezien op de set van Goede Tijden. Dus ik dacht: prima." Bekijk de hele video hieronder:

Joey van De Bachelorette voelt zich gebruikt door Gaby Blaaser

11:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!