Beeld © ANP

Kelly van der Veer opent aanval op Maxime Meiland: 'Snotneus'

11 augustus 2020 13:58

Een tijd geleden kwam het nieuws naar buiten dat Maxime Meiland ooit plannen had om een heuse erotische webcamsite op te richten. Dit schoot bij voormalig Big Brother-deelneemster Kelly van der Veer in het verkeerde keelgat. In het blad ‘Nieuwe Revu’ opent ze de aanval op de kersverse realityster.

"Wat heeft die snotneus in de erotiek te zoeken?"

Het management liet eerder aan RTL Boulevard weten dat Maxime destijds niet verder is gekomen dan een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Toch lijkt Kelly, die zelf ook werkzaam is in de erotische wereld, concurrentie te ruiken. In het blad doet ze dan ook haar beklag. “Maxime Meiland? Wie is dat? Oh, die dochter van die gekke vader? Heeft zij geprobeerd een webcamsekssite op te richten? Kansloos.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chateau Meiland keert terug én is twee keer per week te zien

Volgens Kelly is het moeilijk, al dan niet onmogelijk om zomaar in dit wereldje te stappen. “Je kunt niet zomaar even een webcamplatform beginnen en dan denken dat het gaat lopen. Dus ze wilde op haar 20ste lekker de porno in? Wat heeft die snotneus in de erotiek te zoeken?” briest ze.

“De meiden die online staan, zijn al jaren bezig. Ze hebben veel klanten en verdienen bakken met geld. Als je geen ervaring en netwerk hebt, is het heel lastig om ertussen te komen”, besluit ze.

Maxime heeft niet doorgezet met haar idee voor de site. Inmiddels is ze, samen met haar geliefde familie, weer in Nederland neergestreken. Aran Bade zocht haar op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes springen in de bres voor Nadège

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!