Beeld © Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland heeft de smaak te pakken: lanceert nóg een bedrijf

11 augustus 2020 15:41

Maxime Meiland (24) is druk-druk-druk en niet alleen met haar verhuizing naar Nederland, dochtertje Claire of de opnames voor het nieuwe seizoen. Maxime is namelijk ook een ondernemer pur sang en startte recent opníeuw een nieuwe onderneming.

Voordat Maxime een merkwaardige start in de modewereld maakte (fans kwamen erachter dat ze een graantje meepikte van webwinkel AliExpress), richtte ze in 2016 een bedrijf op in een andere interessante branche. Weekblad Party speelde afgelopen jaar voyeur en ontdekte zo dat Maxime een erotische webcamsite Divine Live in dat jaar inschreef bij de KvK. Erg lang heeft de webcamsessie niet mogen duren, in 2018 was het alweer klaar met de onderneming.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Maxime Meiland begon als 20-jarige erotische webcamsite'

Toen de realityster een paar jaar later kledinglijn Monciel lanceerde, ontdekten fans exacte replica’s van kledingstukken uit de ‘collectie’ van de bekende webwinkel AliExpress. Maxime reageerde op de commotie in RTL Boulevard.

En toch is het weer zover: Maxime heeft wederom een nieuw bedrijf gestart, onder de naam Meiland Online Marketing. Website Bekende Buren zag dat ze naast Monciel nog een bedrijf op haar naam heeft staan. Wat ze daarmee precies gaat doen, is nog onduidelijk. Maxime noch haar management hebben op de ontdekking gereageerd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!