Beeld © Getty Images

Kailyn uit Teen Mom onthult babynaam bij eerste foto zoontje

11 augustus 2020 16:03

Kailyn Lowry (28) zit nog hoog bovenop haar roze wolk, maar nam eventjes de tijd om haar fans te informeren wat de naam van haar vierde zoontje is. Op Instagram deelt ze de eerste foto van haar jongste telg.

"Ik kan een bevalling tijdens een wereldwijde pandemie van mijn bucket list afstrepen"

De vierde spruit van Kailyn heeft een unieke naam gekregen. 'Creed', kondigt de Teen Mom-ster aan op Instagram. Bovendien deelt ze de eerste foto van haar nieuwste baby boy. De naam heeft een bijzondere herkomst. Onder de post vroegen fans waar het vandaan kwam en Kailyn had een duidelijke inspiratiebron: Apollo Creed, de welbekende fictieve bokser uit de Rocky-franchise.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chelsea uit Teen Mom in verwachting van vierde baby

Maar Creed is niet de volledige naam van de jongeman. Aan E! News bevestigt Kailyn dat haar zoontje Romello Creed Lopez heet. "Ik kan een bevalling tijdens een wereldwijde pandemie van mijn bucket list afstrepen", vertelde de realityster vlak na de geboorte. Kailyn kreeg samen met haar ex-vriend Jo al zoontje Isaac (10), met haar ex-man Javi zoontje Lincoln (6) en met de vader van haar jongste kindje ook nog zoontje Lux (2). 

Met Kailyn gaat het dus goed, maar dat geldt niet voor al haar Teen Mom-collega's. In de video hieronder zie je hoe hun levens in puin raakten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!