Philip Freriks en Maarten van Rossem Beeld © Manon van der Zwaal/KRO-NCRV

Kijkers De Slimste Mens niet te spreken over fouten in aflevering

12 augustus 2020 08:37

De lat ligt niet alleen hoog voor de kandidaten van het televisieprogramma 'De Slimste Mens', maar ook voor de redactie. Aan hen de leuke, maar pittige taak om de vragen voor alle afleveringen voor te bereiden. Dat er in de uitzending van dinsdagavond fouten zijn gemaakt, valt niet bij alle kijkers in goede aarde.

"Maarten van Rossem zit te slapen!"

Op Twitter zijn de kijkers niet bang om de programmamakers van De Slimste Mens op hun fouten te wijzen. Ondanks dat de quiz gespeeld wordt onder leiding van Philip Freriks (76) en het kritische oog van Maarten van Rossem (76), is het onvermijdelijke toch gebeurd: er zijn wat foutjes gemaakt.

Maarten die even in de war is of het nu ochtend of avond in New York is, een verkeerd fragment bij een vraag uitzenden en de filmlocatie van Magnum PI fout hebben: de kijkers thuis zijn hartstikke alert. 'De eerste keer dat ik een enorme fout zie bij #deslimstemens', schrijft iemand. 'Magnum PI speelde zich niet af op Hawaii maar op Oahu!', deelt een ander. Ook het foutje van Maarten wordt benoemd. '#MaartenvanRossem zit te slapen!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Philip Freriks onthult waarom finalisten staan in De Slimste Mens

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maarten van Rossem wil niet meer juryleden bij Slimste Mens

De Slimste Mens kijk je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!