Premier Mark Rutte na afloop van een eurotop in Brussel. Beeld © ANP

Zó komt Mark Rutte tussen alle coronahectiek door tot rust

12 augustus 2020 13:10

Mark Rutte (53) lijkt de work hard, play hard-levensstijl te hebben omarmd. Z'n maatpakken horen daar even niet bij, want de minister-president heeft een manier gevonden om eens heerlijk tot rust te komen. Ondanks alle coronaperikelen die zijn agenda de laatste maanden domineren.

Samen met zijn goede vriend Jort Kelder (55) zet Mark de bloemetjes buiten op het zonovergoten Terschelling. Mark blijft wel eens bij Jort overnachten op het eiland en deze week werden ze weer eens samen gespot. Dat blijft andere vakantiegangers niet onopgemerkt, dus trekken ze Mark Rutte aan zijn polomouwtje voor een foto. 'Groetjes vanaf #Terschelling. Ook namens Mark en Jort.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mark Rutte vertelt over overlijden moeder in coronatijd

Naast hun liefde voor het eiland hebben de mannen zo te zien meer gemeen: wanneer ze niet in hun mooiste kleding ten tonele hoeven te verschijnen, verkiezen ze comfortabele Converse All Stars boven hun nette schoenen. Vooral de schoenkeuze van de minister-president valt op. Waar Jort het op safe speelt met een wit paar, kiest hij voor een oranje-geel kleurtje.

Benieuwd hoe Mark Rutte zijn vakantie verder viert? Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!