Beeld © ANP

Jochem Myjer krijgt schrik van zijn leven door eigen naaktportret in huis

12 augustus 2020 11:55

Jochem Myjer (43) stond een wel erg bijzondere verrassing te wachten toe hij terugkwam van vakantie. Zijn aannemer, tevens een goede vriend, liet zijn verbouwde washok achter met naaktportret van Jochem als behang.

"Tevens een klein aardigheidje voor tijdens het vouwen van de was"

"Kom je thuis na een heerlijke vakantie, heeft de aannemer (die een goede vriend is overigens) het lef gehad om dit fotobehang in het verbouwde washok te plakken met de tekst "Hi Jochem en Marloes, de laatste dingetjes zijn klaar, ook het washok is nu tiptop met werkblad. Tevens een klein aardigheidje voor tijdens het vouwen van de was", schrijft Jochem op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dronken jongeren nemen wraak op Jochem Myjer

Het lijkt er echter wel op dat er sprake is van photoshop, tenzij de 43-jarige komiek opeens flink heeft gezwoegd in de sportschool. Op de foto ligt hij, in enkel een onderbroekje, poserend met zijn gespierde bovenlichaam.

"Stelletje teringlijers... maar wel humor!", schrijft hij. Een bekende uitspraak van de cabaretier is dat hij grapjes 'goed rekent', maar nu is dat toch ietwat anders. "Ik reken het een beetje goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leven van cabaretier Jochem Myjer vastgelegd voor documentaire

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!