Carlo en Herald Beeld © ANP

Carlo Boszhard en Herald Adolfs vieren 12,5 jaar samen

12 augustus 2020 15:47

Herald Adolfs kan het wel van de daken schreeuwen: hij en Carlo Boszhard zijn vandaag 12,5 jaar samen. En speciaal daarom plaatst hij een lief kiekje van hen samen op Instagram.

"12,5 years"

Herald plaatst een foto van hem en zijn grote liefde Carlo Boszhard. Het plaatje werd geschoten tijdens een speciale fotoshoot. De hele familie Boszhard ging op de foto en Carlo's moeder Wil plaatste eerder al een klein voorproefje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard blikt terug op 'aanval van haai' in jaren 80

Carlo deed in het programma The Story of My Life al eens een boekje open over de bijzondere relatie die hij en Herald hebben. De presentator had zich er al bij neergelegd dat hij alleen zou eindigen en toen kwam hij Herald tegen. ''We zijn zo blij dat we elkaar hebben gevonden in deze moeilijke scene, iemand die écht van je ziel houdt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Irene Moors voelde zich gepasseerd door Carlo Boszhard

Het stel had lange tijd een kinderwens en wilde graag een kindje adopteren. Twee jaar lang oriënteerden ze zich op de mogelijkheden, maar eind 2018 lieten Carlo en Herald weten toch af te zien van adoptie. "Wij hebben rustig de tijd genomen om te kijken wat het beste bij ons past en belangrijker: wat goed voelt. Daaruit hebben we moeten concluderen dat de ideale situatie voor ons niet bestaat. Daarmee houdt onze zoektocht op, maar de kinderwens zal blijven bestaan", schreef Herald destijds op Instagram.

Carlo en Herald hebben samen wel vier poezenkinderen.

Hoewel Carlo voor de camera werkt, werkt Herald achter de schermen bij de televisie. Samen maken ze het programma De TV Kantine. Afgelopen seizoen kreeg nog een staartje, want één van de sterren was allesbehalve blij met de persiflage.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!