Lars Veldwijk Beeld © Instagram @larsveldwijk

Zoontje Lars Veldwijk over gemis vader: 'Soms moet ik huilen'

12 augustus 2020 16:28

Lars Veldwijk (28) werd bij het grote publiek bekend door zijn relatie met YouTuber Monica Geuze (25). Het koppel besloot een kleine twee jaar na de geboorte van dochtertje Zara-Lizzy uit elkaar te gaan. De voetballer vertrok daarna naar Zuid-Korea, terwijl zijn dochtertje in Nederland bleef. Ook zoon Mason, uit zijn eerdere relatie, bleef achter.

"Soms moet ik huilen om papa"

Hoewel Lars probeert zo veel mogelijk naar Nederland te komen, is dat vanwege zijn carrière niet altijd even makkelijk. Mason heeft het daar dan ook moeilijk mee. In een Q&A op het YouTube-kanaal van zijn moeder (Kelly Loef) vertelt hij verdrietig dat hij regelmatig moet huilen, omdat hij zijn vader mist. "Dat mag, dat is helemaal niet erg", stelt zijn moeder hem gerust. Wel hebben ze veel contact via FaceTime. "Dan lijkt het alsof hij hier echt is", aldus het mannetje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze over samenwonen: 'Ja, hij is gewoon altijd bij mij'

Omdat Mason en zijn moeder momenteel in Duitsland wonen ziet het ventje ook zijn halfzusje niet zo vaak, maar Kelly probeert regelmatig terug te keren naar haar geboorteland. 

Love Island-presentatrice Monica en Lars kregen in december 2016 een relatie. Een paar maanden later gingen ze even uit elkaar, omdat Lars in Noorwegen voetbalde, maar de ex-tortelduifjes vonden elkaar toch weer terug. In 2019 besloot het stel definitief een punt te zetten achter hun relatie. De genadeslag van de relatie werd waarschijnlijk veroorzaakt door zijn transfer naar de andere kant van de wereld, zo klapte de voetballer eerder uit de school in een interview met Club Hub. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Monica Geuze neemt definitief afscheid van Lars Veldwijk

Lars kiest er bewust voor om nu als vrijgezel door het leven te gaan. Monica heeft in haar nieuwe vriend Robbert wel weer de liefde gevonden. Hij is zelfs te zien in haar reallifesoap Like Monica.

Verliefde Monica bezig met broertje of zusje voor Zara-Lizzy?

00:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!