Thijs Römer en Igone de Jongh Beeld © ANP

Igone over bijzondere band met Thijs, Katja en Freek: 'Het klopt'

12 augustus 2020 16:51

Igone de Jongh bevindt zich in een bijzondere situatie. Hoewel menig breuk uitloopt op een vechtscheiding gaan de 40-jarige danseres, haar ex, nieuwe man Thijs Römer én zijn ex Katja Schuurman allemaal in harmonie met elkaar om. In tijdschrift 'JAN' vertelt ze over de unieke verhouding.

"Het voelt voor mij en Freek ook niet moeilijk of ingewikkeld"

Thijs en Katja besloten begin 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar te gaan. Inmiddels zijn ze alle twee opnieuw gelukkig getrouwd: Thijs met Igone en Katja heeft het geluk gevonden bij Freek van Noortwijk. Die twee werden afgelopen week zelfs ouders van dochtertje Coco.

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk op roze wolk

02:56

Het pasgeboren meisje is in goede handen en heeft een grote broer en zus die voor haar zorgen: halfzusje Sammie (Katja en Thijs) en bonusbroertje Hugo, het zoontje van Igone uit haar eerdere relatie. "Hugo en Sammie zijn als een broer en zus, ze schelen maar drie maanden", vertelt de balletdanseres over de twee. "Ze zitten samen op voetbal en bij elkaar in de klas."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman had naam dochtertje Coco stiekem al verklapt

Katja, Freek, Mathieu (de vader van Hugo) Thijs en zijzelf gaan volgens Igone allemaal ontspannen met elkaar om. "Zoiets bedenk je niet van tevoren. Het moet er zijn, iedereen moet er energie in steken. Dat is ook niet van de een op de andere dag gegaan. Dat heeft tijd nodig om te wennen, om elkaar de ruimte te geven. Maar nu durf ik wel te zeggen dat het er is."

Katja en Thijs zijn volgens haar het ultieme voorbeeld 'hoe je liefdevol uit elkaar kunt gaan en samen kunt zijn'. Igone: "Het voelt voor mij en Freek ook niet moeilijk of ingewikkeld. Laatst kwam Mathieu Hugo halen en raakte in gesprek met Freek die Sammie kwam brengen. Ze hebben beiden een passie voor motoren, daar moet je bij mij of Thijs niet mee aankomen. Toen ik die twee bij ons in de tuin zag praten, dacht ik: het klopt. Zo is het goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen en Igone Römer-de Jongh bespreken hun seksleven

Het hele interview lees je nu in JAN.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!