Nicolette van Dam en Bas Smit Beeld © ANP

Bas Smit eert echtgenoot Nicolette van Dam op ludieke wijze

12 augustus 2020 18:18

Als je zin hebt om eventjes flink te lachen, weet je dat je op de Instagram van Bas Smit (39) wel goed zit. De lolbroek plaatst praktisch dagelijks een hilarisch filmpje en vandaag is geen uitzondering.

"Van ín m’n broekje naar óp m’n broekje"

Bas heeft altijd enorme lol met zijn ware liefde Nicolette. De twee nemen elkaar geregeld op de hak, tot groot genoegen van hun volgers en fans. Met het warme weer heeft de grappenmaker dan ook een ludieke manier gevonden om zijn echtgenoot in het spreekwoordelijke zonnetje te zetten. Bas heeft een speciale zwembroek ontworpen die vol staat met het gezicht van Nicolette. 'Van ín m’n broekje naar óp m’n broekje', geint de lolbroek op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit goochelt erop los met de familie Kazàn

Uit Nicolette's reactie onder het bericht blijkt haar waardering, maar ook enige plaatsvervangende schaamte. De actrice zet drie emoji's neer van aapjes die hun ogen bedekken. De rest van Bas' volgers kunnen er wel hardop om lachen. 'Geweldig en wat een heerlijk stel zijn jullie', 'Ik ga stuk' en 'Hilarisch weer' klinkt het in de reacties. 

Bas en Nicolette zijn getalenteerde mensen, maar kunnen niet alles. De twee probeerden een specifiek dansje onder de knie te krijgen en dat verliep niet zo best, zoals te zien is in de video hieronder. 

Bas Smit en Nicolette van Dam oefenen dans, maar zonder succes

00:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!