Beeld © ANP

Dit is de nieuwe (oude) vriendin van Dave Roelvink

13 augustus 2020 10:58

Dave Roelvink (26) ligt niet in zijn eentje te zweten in bed dezer dagen. De influencer vertelt aan RTL Boulevard dat hij weer verliefd is en dat het om een oude bekende van hem gaat.

"Ik zie ons in de toekomst trouwen en samen een kindje krijgen"

Oude liefde roest niet en dat geldt zeker voor Dave. De dj is namelijk weer tot over zijn oren verliefd op zijn jeugdliefde Jazzlyn. Het stel kapte het af in 2015 na twee jaar samen te zijn, maar wagen het er nu een tweede keer op.“De wonderen zijn de wereld nog niet uit", vertelt Dave aan RTL Boulevard. "Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten."  

“Dat hebben we toen gedaan en dat was als vanouds. Het was weer heel gezellig en we merkten dat we toch wel veel raakvlakken hebben en goed met elkaar overweg kunnen. En toen bedachten we; waarom proberen we het niet nog een keer?” vervolgt hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink of Wentworth Miller: zie jij het verschil?

“Het was acht jaar geleden en we waren toen hartstikke jong. Ze was mijn allereerste vriendinnetje. Mijn eerste tatoeage was zelfs haar naam, dus ik heb er nu dubbel plezier van”, grapt Dave.

Dave Roelvink en Jazzlyn in 2014

Hoewel het uitging in 2015 was Dave ervan overtuigd dat Jazzlyn 'de liefde van zijn leven' zou blijken te zijn. "Ik zie ons in de toekomst trouwen en samen een kindje krijgen", vertelde de dj destijds aan het weekblad Story. "Ik hield van haar, maar ze maakte het uit. Daar heb ik veel verdriet van gehad." Na zijn relatie met Jazzlyn ging hij verder met Julia. Ook dat hield geen stand en nu is de Roelvink-telg weer terug bij zijn oude liefje. 

Dave crashte kort geleden zijn Lamborghini en besloot een ander voertuig in te zetten voor al zijn toekomstige ritjes. In de video hieronder zie je waar hij zijn racemonster voor heeft ingeruild. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!