Christophe Haddad Beeld © ANP

Oud GTST-acteur Christoffe Haddad in tranen door ramp Beiroet

13 augustus 2020 11:29

De explosie in de haven van Beiroet is aangrijpend geweest voor Christophe Haddad (41). De voormalige 'GTST'-acteur heeft namelijk Libanese roots en een deel van zijn familie woont in de hoofdstad. Op Instagram vertelt hij in tranen over de impact van de ramp op zijn familie.

"Ik was doodongerust"

Christophe is enorm geschrokken van de ramp in Beiroet en vernam de explosie 'met tranen in de ogen', laat hij weten op Instagram. Door zijn Libanese roots heeft de voormalige GTST-acteur nog een oma, ooms en tantes die in de hoofdstad wonen. "Ik was doodongerust en het duurde een eeuwigheid voor iedereen een teken van leven gaf", laat hij weten. "Godzijdank is heel mijn familie ongedeerd." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verdrietig nieuws voor GTST-acteur Christophe Haddad

Met zijn familie is alles oké, maar dat geldt niet voor vele andere gezinnen. "Meer dan 300.000 mensen in Libanon hebben nu geen huis meer", aldus een emotionele Christophe. Daarom stapt hij over op actie en roept hij zijn volgers op om de stichting SOS Kinderdorpen te steunen. Deze organisatie 'vangt nu kinderen op die hun ouders zijn verloren, zorgen ervoor dat dakloze gezinnen niet uit elkaar vallen en verleent psychologische hulp'. 

Christophe's voormalige GTST-collega en on-screen liefje Lieke van Lexmond deed onlangs een boekje open over haar vele relaties in de serie. Je ziet het hieronder in deze aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!