Beeld © ANP

Anouk Hoogendijk toont vol trots haar groeiende babybuik

13 augustus 2020 14:24

Anouk Hoogendijk (35) en haar vriend Pieter verwachten binnenkort hun eerste kindje samen. Het moment komt nu wel héél dichtbij voor de ex-voetbalster en op Instagram laat ze zien hoe hard haar buikje is gegroeid.

"Ik heb me nog nooit zo kwetsbaar en tegelijkertijd sterk gevoeld"

Het zit er alweer bijna op voor Anouk. De oud-voetbalster vertelt dat ze nu over de magische grens van 30 weken heen is en het aftellen dus kan gaan beginnen. 'Ik heb me nog nooit zo kwetsbaar en tegelijkertijd sterk gevoeld als nu', schrijft Anouk op Instagram bij een kiekje van haar babybuik in volle glorie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk Hoogendijk geconfronteerd met nieuwe fase zwangerschap

Anouks volgers zijn flink onder de indruk van het kiekje. Zo vinden ze het een 'prachtige foto' en een 'mooi' moment. 'Wat een klein schappelijk buikje voor 30 weken', vindt er eentje. 'Je straalt helemaal', laat een ander achter onder het bericht. Een ander wenst haar sterkte: 'Ik hoop dat alles voorspoedig verloopt met deze hitte.'

Helaas viel Anouks allereerste zwangerschap gelijk met de coronacrisis. In de video hieronder vertelt ze waarom ze alsnog 'dolblij' is met de situatie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!