Beeld © Instagram @moniquesmit_insta

Monique Smit neemt volgers mee tijdens vakantie met kids

13 augustus 2020 18:28

Monique Smit (31) en haar familie hebben ondanks het coronavirus een geslaagde vakantie. Het Volendamse gezin is de afgelopen dagen neergestreken in Oostenrijk en de zangeres laat op Instagram weten nog nooit zo’n leuke dagen te hebben beleefd.

"Ik voel me net een reisleidster"

Via Instagram houdt Monique haar volgers op de hoogte van alle activiteiten die ze ondernemen. Zo wordt er gezwommen, gesprongen, geklommen en natuurlijk geknuffeld. De uitstapjes vallen niet alleen bij haar kids in de smaak, ook haar Instagram-volgers zijn jaloers. De moeder van twee schrijft wel ‘honderden vragen’ binnen te hebben gekregen over waar ze precies is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Smit goudeerlijk over haar heftige bevalling

Monique komt zowel in de winter als de zomer graag in Oostenrijk. 'Het is hier echt prachtig en zeer kindvriendelijk. Zeker ideaal in deze tijd omdat je er zelf met de auto naartoe kunt rijden', geeft Monique als tip. ‘Ik voel me net een reisleidster.' Inmiddels heeft het gezin hun spullen gepakt en zijn ze op weg naar de volgende bestemming: Italië.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Smit staat stil bij bijzondere levensgebeurtenis

Broer Jan heeft een minder ontspannen zomer. Hij is aankomend seizoen te zien als coach in The voice of Holland. De zanger klimt langzaam weer op na een heftige burn-out. Aran Bade sprak hem uitgebreid over deze zware periode in zijn leven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!