Beeld © Getty Images

Leonardo DiCaprio zet streep door vriendschap met Johnny Depp

14 augustus 2020 15:59

De boezemvriendschap van Johnny Depp (57) met zijn jeugdmaatje Leonardo DiCaprio (45) is op de klippen gelopen, klinkt het in het Australische blad 'New Idea'. Dat zou alles te maken hebben met de rechtszaak waarin Johnny verwikkeld zit met zijn ex-vrouw Amber Heard (34).

"Van Leonardo hoeft hij niets meer te verwachten, die is helemaal klaar met hem"

De aantijgingen die Amber maakt over Johnny komen niet alleen bij zijn fans hard binnen. Hollywood schrikt ook van de bizarre taferelen die zich achter de schermen zouden hebben afgespeeld. Het is al le lange tijd bekend dat de Pirates of the Caribbean-acteur niet vies is van een drankje en wat drugs, maar de beschuldigingen die Amber maakt zijn onverwachts. Johnny's goede vriend Leonardo wil niets meer met hem te maken hebben. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leonardo DiCaprio bezig met serie over utopisch eiland

Johnny en Leonardo speelden samen in de film What's Eating Gilbert Grape en hebben altijd goed contact onderhouden. Maar de suggestie dat de Titanic-ster een verhouding heeft gehad met Amber, zoals blijkt uit de documenten van haar rechtszaak tegen Johnny, vallen niet in goede aarde bij hem. Johnny zou woest zijn dat het eventueel zou kunnen kloppen. "Leonardo is boos dat hij wordt meegetrokken in dit schandaal tussen de twee", vertelt een vriend aan New Idea. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande koopt miljoenenvilla naast Leonardo DiCaprio

Bovendien zou Leonardo het 'verschrikkelijk' vinden dat hij überhaupt betrokken wordt bij de rechtszaak. "Hij wil niets meer met Johnny te maken hebben, privé niet en ook niet voor de camera", aldus de ingewijde. "Van Leonardo hoeft hij niets meer te verwachten, die is helemaal klaar met hem. Net als heel Hollywood." Tijdens de rechtszaak heeft Johnny echter wel steun gekregen van zijn voormalige liefjes Vanessa Paradis, Penélope Cruz en Winona Ryder. 

Hoe de rechtszaak tussen Amber en Johnny er nu voor staat, zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!