Beeld © Videoland

Channah en Quentin worden het niet eens over naam dochtertje

14 augustus 2020 17:08

Het duurt nog eventjes, maar Channah en Quentin uit 'Temptation Island VIPS' worden binnenkort voor de tweede keer ouders. Na hun zoontje Tiger wordt het dit keer een meisje en het stel licht alvast een tipje van de sluier op over de naam van de baby.

"Ik vind het niets"

Het aftellen is begonnen voor Channah en Quentin, maar hoe ze hun dochtertje gaan noemen weten ze nog niet precies. Het Temptation-koppel heeft er wel ideeën over en vertelt in de YouTube-serie Talk To My Manager hoe het ervoor staat. Voor de reality-dame was het al vanaf haar vijftiende duidelijk dat ze haar zoontje Tiger ging noemen, maar voor een meisje had ze geen idee. "Quentin wel", legt ze uit. "Ik wist ook al vanaf mijn vijftiende ongeveer wel hoe ik mijn dochtertje zou noemen", aldus de realityman. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah en Quentin maken geslacht tweede kindje bekend

Maar daar begint de discussie. "Ik vind het niets", zegt Channah over de naam die haar vriend in gedachten heeft. "Maar het is wel zo eerlijk als Quentins naam erin verwerkt wordt." Ze laat weten dat ze het 'er eigenlijk niet over hebben'. "Ik heb een naam in mijn hoofd en hij ook", verklaart ze. Het stel weet wel zeker dat 'de tweede naam begint met een F'. "Quentin gaat de naam bij het gemeentehuis aangeven, dus het kan op het laatste moment nog veranderen", grapt Channah.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah Koerten heeft veel pijn tijdens tweede zwangerschap

Ook om het vorige seizoen van Temptation Island was veel te doen. Vooral Zach wist het bont te maken, maar legt zijn motivatie uit in Temptation Gossip. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!