Fabrizio Beeld © Videoland

Fabrizio geeft antwoord op vraag hoe hij eruitziet zónder baard

14 augustus 2020 20:37

Fabrizio Tzinaridis (27) heeft zijn ijdelheid opzij gezet de afgelopen maanden. Niet alleen was de voormalig 'Temptation Island'-ster niet meer dagelijks in de sportschool te vinden, ook liet hij een flinke baard staan. Toch zijn zijn fans stiekem benieuwd hoe hij eruit ziet zónder beharing.

"Moge hij rusten in vrede"

Fabrizio kennen we niet anders dan met gezichtsbeharing. De realitsyter moet dan ook flink terug in de tijd om zijn volgers te pleasen. ‘Ik denk dat dit de laatste foto is zonder baard’, schrijft hij bij een kiekje van een jongere versie van zichzelf. ‘Moge hij rusten in vrede’. 

Fabrizio
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coronakilo's vliegen eraan bij Fabrizio uit Temptation Island

Hoewel hij altijd al haar op zijn kin heeft gehad, is het de afgelopen tijd wel de spuigaten uitgelopen. De Temptation-ster aspireert namelijk de baard van de Amerikaanse acteur Jason Momoa, bekend van Game of Thrones, te krijgen. Nog even geduld Fabrizio…

Fabrizio deed in 2019 samen met zijn ex Pommeline mee aan Temptation Island VIPS, maar hun relatie overleefde de ultieme test helaas niet. Hoewel de ex-tortelduifjes alle twee weer gelukkig zijn in de liefde, kan hij niet ontkennen een grote fout te hebben gemaakt. "Ja, ik heb en scheve schaats gereden en daar ben ik niet trots op. Maar dat gebeurt." In Temptation Gossip vertelt Pommeline er alles over.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Fabrizio heeft genoeg van kritiek op relatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!