Beeld © ANP

Snelle 'is veranderd': 'Het gaat wel heel snel'

15 augustus 2020 15:34

Een succesvolle carrière en een dikke auto voor de deur: rapper Snelle (24) heeft het op jonge leeftijd al helemaal voor elkaar. JayJay Boske (34) ging bij hem langs in het oosten van het land voor een interview. Want hoe gewoon is de rapper gebleven nu hij een peperdure occasion rijdt?

"Ik ben erachter dat je er niet gelukkig van wordt"

Hit na hit en dan ook nog eens een contract tekenen om op de jurystoel plaats te nemen in The voice: het gaat goed met de zaken. Zo goed dat Snelle een pracht van een auto heeft gekocht met een nieuwprijs van één à twee ton. "Het gaat ook heel goed", geeft de rapper toe. "Ik vond heel veel geld uitgeven aan een auto pittig. Het is geen goede investering, in het algemeen. Ik heb wel een half jaar nagedacht over wat ik wilde hebben."

Fans van Snelle zou zijn opgevallen dat hij veranderd is. Als JayJay hem daarna vraagt, geeft 'ie eerlijk antwoord. "En toen dacht ik: ja, dat is ook wel zo. Het gaat wel heel snel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Snelle nieuwe coach bij The Voice Kids

Ondanks dat de rapper nog maar een jaar meedoet in de muziekbusiness, geeft hij steeds minder om spullen. "Ik ben erachter dat je er niet gelukkig van wordt. Maar iedere keer als ik die auto zie staan, denk ik: ja, van alle slechte investeringen die je kan doen is dit de beste."

Hij heeft ook nog een subtiele boodschap voor zijn collega's, die net als hij zijn geraakt door de coronacrisis. "Ik probeer tegen mezelf te zeggen dat het luxeproblemen zijn, hè? Ik vind het heel gênant om een SQ7 te rijden en dan te klagen dat je het zwaar hebt in de coronacrisis. Dat durf ik niet."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!