Beeld © ANP

Romy Monteiro heeft het gehad met commentaar op lichaam

16 augustus 2020 18:33

Een vakantie naar Ibiza zou relaxend moeten zijn, maar voor Romy Monteiro (27) verloopt het toch net een beetje anders. Op haar social media-accounts wordt namelijk druk gespeculeerd of ze in verwachting is. De musicalster is het zat en verklaart hoe het echt zit.

"Er zit geen baby in"

Toen Romy op haar Instagram Stories een aantal filmpjes en foto's plaatste van haar tripje naar Ibiza, wisten haar fans het zeker: ze is zwanger. Dat had voornamelijk te maken met één foto, waarbij er naast haar hoofd het woord 'baby' gezet was. En dat zou dé bevestiging zijn geweest dat ze haar eerste kindje zou krijgen. Romy is er niet van gediend. 'Ik ben niet zwanger. Ik ben dat ook nog lang niet van plan überhaupt mee bezig', reageert de musicalster. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Romy Monteiro zag kilo's eraan vliegen

Het is volgens Romy niet nodig om te speculeren, want ze wil nog geen kindje. 'Dus als je het woord 'baby' ziet of een opgezet (food)buikje of zelfs een hand op mijn: er zit geen baby in', vertelt ze stellig. Het is niet de eerste keer dat Romy zo openhartig reageert op de vragen rondom haar gewicht. Tijdens de coronacrisis had ze er een paar kilo's bijgekregen. 'Zitten we nog vol in corona-quarantaine-alles-vreet-modus?' vroeg ze aan haar volgers. 'Ik was in ieder geval 8 kilo aangekomen (...) En dat is best knap.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Jordy Jamal probeerde eerder Romy Monteiro te versieren'

Een tijdje terug maakte Romy een flinke smak met een raceauto. Het was een heftige bedoening, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!