Twee coronabesmettingen bij The Voice Senior, opnames gestaakt

16 augustus 2020 18:48

De geplande opnames van 'The Voice Senior' gaan niet door, omdat twee crewleden van het programma positief getest zijn op het coronavirus. Uit voorzorg zullen alle crewleden, kandidaten, coaches en presentatoren getest worden.

"De opname van de semi-live finale van The Voice Senior, die aankomende dinsdag gepland stond, wordt uitgesteld aangezien twee crewleden positief getest zijn op het coronavirus", vertelt ITV in een statement.

"Op dit moment staan we in nauw contact met de GGD. Zij zijn bezig met het bron- en contactonderzoek." Bij het programma houden ze zich streng aan hun corona-protocol. "Uit voorzorg laten we alle crewleden, kandidaten, coaches en presentatoren testen. Totdat we zeker weten dat we de finale veilig en verantwoord kunnen opnemen wordt deze uitgesteld tot nader order."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Grotere studie-uitval bij eerstejaars door corona'

Ook RTL bevestigt dat het nieuwe seizoen van The Voice Senior uitgesteld zal moeten worden. "ITV heeft ons op de hoogte gebracht van de situatie", vertellen ze aan RTL Boulevard.

"Ze hebben snel gehandeld, daar zijn we blij mee. De finale wordt uitgesteld tot nader order."

Wanneer het wel wordt opgenomen, is nog niet bekend. Eén van de nieuwe deelnemers echter wel en het is een bekend gezicht: Imca Marina! Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Dit is hoe poep kan helpen in de strijd tegen corona

Dit is hoe poep kan helpen in de strijd tegen corona

02:44
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk wil extra coronamaatregelen in nieuw seizoen TVOH

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!