Linda Hakeboom Beeld © ANP

Zieke Linda Hakeboom 'wordt gek' in het ziekenhuis

17 augustus 2020 11:07

Een paar dagen na de heftige mededeling dat presentatrice Linda Hakeboom (34) borstkanker heeft, doet ze verslag vanuit het ziekenhuis. Op maandagochtend begint Linda aan haar behandeling tegen de ziekte.

"Het zijn bizarre dagen geweest. Ik ga de medische molen in"

"Ik laat even wat van me horen", vertelt Linda in de parkeergarage van het ziekenhuis. "Het zijn bizarre dagen geweest. Ik ga de medische molen in." De presentatrice krijgt vandaag verschillende scans om te kijken hoe de kanker eruitziet. "Ik kan niet anders zeggen: ik ben er best zenuwachtig over. Maar het is niet anders..."

Eén ding scheelt: Linda heeft vriend Rolf aan haar zijde. "Dat scheelt al de helft." Maar eenmaal in het ziekenhuis blijkt dat hij helemaal niet bij mag staan. 'Mag hij toch weer niet mee de wachtruimte in... Ik word gek', schrijft ze bij een foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Linda Hakeboom deelt heftig bericht: 'Ik heb borstkanker'

Met het volgende bericht kondigde Linda afgelopen week het zware nieuws aan. 'Ik heb helaas slecht nieuws gekregen', schrijft Linda op haar Instagram. 'Het knobbeltje dat ik ontdekte blijkt kwaadaardig. Ik heb borstkanker.' Linda beschrijft het bericht als 'heel gek om te krijgen'. 'De komende tijd gaan we veel onderzoeken doen om te kijken wat er moet gebeuren.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BNN's Linda Hakeboom probeert door te dringen tot Lil' Kleine

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!