Beeld © Videoland

Channah kan maar niet stoppen met huilen: 'Vind het heel heftig'

17 augustus 2020 12:25

Het 'Temptation'-koppel Channah en Quentin zijn terug met hun eigen realityshow en dat de camera's alles mogen filmen, wordt wel duidelijk in de nieuwste aflevering van 'Familie Koerten'. Zoon Tiger Travis gaat voor het eerst naar de opvang en tot Channah hem weer ophaalt, kan ze niet stoppen met huilen.

"Chan doet het echt goed. Ik ben trots op haar"

Je kind voor het eerst naar de opvang of school brengen wekt nogal wat emoties op bij moeders. Bij Channah is dat niet anders. Tijdens de eerste opvangdag van haar Tigertje wordt ze overmand door emoties. "Het voelde meteen goed, anders had ik hem natuurlijk niet achtergelaten." Maar al snel wordt het moeilijk. "Op het moment dat ik wegga, vind ik het heel heftig. Hij vindt het hier leuker dan bij mij", vertelt ze snikkend.

Quentin vindt het lief hoe Channah reageert. "Chan doet het echt goed. Ik ben trots op haar. Ze is alleen een beetje emotioneel, maar dat komt ook omdat ze weer zwanger is." Ondertussen probeert het koppel voor het eerst sinds de geboorte van hun zoon weer samen even te ontspannen. Maar echt een succes is het niet te noemen, zoals je in de video kunt zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah en Quentin worden het niet eens over naam dochtertje

Ook om het vorige seizoen van Temptation Island was veel te doen. Vooral Zach wist het bont te maken, maar legt zijn motivatie uit in Temptation Gossip. Je ziet het in de video hieronder.

Temptation Gossip: Zach geeft duidelijkheid over Simone

08:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!