Beeld © Getty Images

Adele geeft na transformatie eindelijk haar afvalgeheim prijs

17 augustus 2020 14:43

Adele weet de afgelopen tijd vriend en vijand te verbazen als ze een foto deelt. De 32-jarige zangeres is namelijk flink wat kilo’s verloren en heeft daardoor een flinke transformatie doorgaan. Nu deelt ze eindelijk haar afvalgeheim.

"Ik heb nooit geweten dat ik alleen verantwoordelijk ben voor mijn eigen vreugde"

Elke keer als Adele een foto plaatst op haar social media, krijgt ze een stortvloed aan reacties over haar uiterlijk. Haar nieuwe figuurtje maakt flink wat tongen los en eerder deelde haar personal trainer al dat alle reacties flink ontmoedigend zijn. 

Nu heeft de zangeres op haar Instagram zelf openbaar gemaakt hoe ze besloten heeft om de strijd met de kilo’s aan te gaan. Adele besloot namelijk het roer om te gooien door haar favoriete boek en het is niet de nieuwste Sonja Bakker. Untamed. Stop pleasing, start living (of Ongetemd leven - Vind het lef om helemaal jezelf te zijn in het Nederlands) is hét boek waar Adele bij zweert. 'Als je er klaar voor bent, dan zal dit boek je brein door elkaar schudden en je ziel laten schreeuwen', schrijft Adele.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans herkennen Adele niet meer op nieuwe foto

'Ik ben zo klaar voor mezelf na het lezen van dit boek. Alsof ik voor de eerste keer ooit in mijn lichaam zit. Wow. Iedereen die het vermogen heeft om echt los te laten en je over te geven aan je verlangens naar een bewuster leven, doe het. Lees het. Beleef het. Oefen het. Het is veel, maar dat is de bedoeling. Een goed leven is een zwaar leven.'

Adele is niet alleen qua uiterlijk veranderd, ook haar innerlijk heeft een flinke boost gekregen. 'Lees dit boek en houd een markeerstift bij de hand om aantekeningen te maken. Want je zal er zeker naar terug willen verwijzen, geloof me. Ik heb nooit geweten dat ik alleen verantwoordelijk ben voor mijn eigen vreugde, geluk en vrijheid. Ik dacht dat het de bedoeling was om gestrest, verward en onbaatzuchtig te zijn zoals een Disney-karakter.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele-imitator onder vuur om ondergaan van gastric bypass

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!