Milou Beeld © Instagram @milouvanagtmael

Zieke Milou uit Temptation Island geeft gezondheidsupdate

17 augustus 2020 16:19

Het was even schrikken toen Milou, bekend van 'Temptation Island', de afgelopen dagen op social media vertelde hoe slecht het ging met haar gezondheid. Ze lag dagen plat met keelpijn, hoge koorts en een antibioticakuur die niet aansloeg. De realityster vertelt nu hoe het met haar gaat.

Het laatste nieuws over Milou's gezondheid is niet best. Ze is met hoge ontstekingswaardes naar de spoedeisende hulp gestuurd, waar ze even bang leken te zijn voor een bloeding in haar maag. Daarbovenop braakte ze bloed, maar tot overmaat van ramp sloeg de antibiotica die ze kreeg nog niet aan. Het is inmiddels een paar dagen later en aan RTL Boulevard laat Milou weten dat het gelukkig beter gaat.

"Ik had hoge koorts en mega veel pijn in m'n maag. Mijn amandelen waren zodanig ontstoken dat het bloed voortdurend naar mijn maag liep", vertelt ze. "Het was even flink schrikken", geeft Milou verder toe. "Maar het gaat gelukkig een stuk beter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw uiterlijk Temptation-Milou valt niet in de smaak

In eerste instantie wist ze samen met haar Heikki Temptation Island te overleven, maar uiteindelijk kozen de tortelduifjes er toch voor om ieder hun eigen weg te gaan. In de video hieronder vertelt Milou meer over de breuk met haar ex. 

Temptation-Milou vertelt openhartig over breuk met Heikki

00:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!