Beeld © ANP

Ali B komt op voor gepeste We Want More-kandidaat

17 augustus 2020 17:39

Dat mensen op social media hun mening niet onder stoelen of banken steken is algemeen bekend. Dat ondervond de jonge Silver, kandidaat in 'We Want More' maar al te goed afgelopen zondag, tijdens de finale van de zangwedstrijd. Veel mensen hadden wat negatiefs over hem te melden. Jurylid Ali B (38) komt op voor de geplaagde jongen.

"Ik gun jou één procent van Silvers positiviteit"

Via Twitter haalt Ali uit naar iemand die de hoogbegaafde Silver een 'enge jongen' vond en hem de prijs niet gunde. 'Als jij een hoogbegaafd kind met liefde voor muziek en liefde voor zijn medemens eng vind, ben je misschien ook gewoon een hele negatieve bange man. Ik gun jou één procent van Silvers positiviteit. Zou je echt heel erg op vooruit gaan.'

 

Ook andere Twitteraars namen het op tegen de pesters, die zondagavond afgaven op zanger Silver. Zij roemen eveneens zijn passie en lef. Silver zong in de finale Kon ik maar even bij je zijn van Gordon en sleepte daarmee de tweede prijs, een geldbedrag van 25.000 euro in de wacht.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ali B toont killerbody na wekenlang keihard trainen

Hoewel Ali dus te zien was in We Want More op SBS6, is hij binnenkort ook weer jurylid op RTL 4, voor het programma Holland's Got Talent. Daarover vertelt Ali meer in het onderstaande fragment.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!