Reese Witherspoon Beeld © ANP

Reese Witherspoon gaat op zoek naar muzikaal talent voor Apple

18 augustus 2020 04:18

Apple TV+ heeft zijn eerste talentenjacht besteld. Reese Witherspoon (44) gaat voor de streamingservice een competitieshow maken voor countrymuzikanten.

"Het ziet er niet naar uit dat ik mijn jeugddroom zal vervullen om Dolly Parton te worden als ik later groot ben, maar dit is een goed alternatief"

Reese, die opgroeide in countrymekka Nashville, maakte het nieuws maandag bekend op Instagram, waar ze voor de gelegenheid met een gitaar poseert. 'Het ziet er niet naar uit dat ik mijn jeugddroom zal vervullen om Dolly Parton te worden als ik later groot ben, maar dit is een goed alternatief', grapt ze daar over de nieuwe show.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Reese Witherspoon niet bang te sterven dankzij religie

De serie gaat My Kind Of Country heten en wordt volgens The Hollywood Reporter een mix tussen een talentenjacht en een realityserie. Vermoedelijk worden de kandidaten dus een tijdlang gevolgd door de camera's. Reese schrijft in haar post dat ze hoopt dat in het programma muzikanten worden ontdekt die het muziekgenre kunnen transformeren. Collega Oprah Winfrey is ondertussen druk bezig haar boekenclub nieuw leven in te blazen:

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Reese Witherspoon komt maar liefst met twee nieuwe romcoms

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!