Beeld © ANP

Voormalig K3-lid Karen Damen krijgt eigen datingshow

18 augustus 2020 12:24

Karen Damen (45) krijgt een eigen datingshow. De ex-K3-zangeres gaat natuurlijk niet zelf op zoek naar de liefde, want ze is al jaren gelukkig met haar man Antony. Nee, Karen gaat mensen met een beperking aan een relatie helpen.

"Iedereen heeft recht op liefde"

Karen zal de kandidaten niet alleen aan een nieuwe vlam helpen: de Vlaamse actrice Ruth Beeckmans zal haar bijstaan. Het programma dat de dames gaan presenteren krijgt de naam Cupido ofzo en wordt uitgezonden op het Vlaamse VTM.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ex-K3 Karen Damen plaatst goudeerlijke make-uploze selfie

Karen vindt het een ontzettend leuke uitdaging om mee te werken aan dit programma. "Het wordt een heel plezant en leerrijk avontuur. Het is superfijn om hier deel van uit te maken. Ik vind het hartverwarmend en interessant om deze toppers op pad te zetten en te begeleiden in zoiets moois als de liefde. Iets wat voor niemand evident is, maar voor hen écht niet", vertelt ze.

Onlangs was K3, de popgroep waarmee Karen haar carrière startte, in het nieuws. Rapper Gofast had namelijk een remix gemaakt van het nummer 'Oya Lélé'. Daar was Studio 100 niet zo blij mee. De dames van K3 reageerden zelf ook. Je ziet het in het fragment hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!