Kim Kötter Beeld © ANP

Kim Kötter kwam op bijzondere manier achter zwangerschap

18 augustus 2020 16:37

Babynieuws voor Kim Kötter (38) en Jaap Reesema (35): het stel is in verwachting van kindje nummer drie. Hoewel de zwangerschap meer dan welkom is, hadden de aanstaande ouders er niet op gerekend. Het was zelfs de personal trainer van het model die opperde dat Kim wel eens zwanger kon zijn.

"Dat gevoel van 'dit kan niet', dat hebben we heel lang gehad"

Kim deelt het bijzondere verhaal in haar weekvlog, die ze opent in haar 'kantoor'. De aanstaande mama moet er nog maar eventjes gebruik van maken, want binnenkort wordt de ruimte volledig omgetoverd tot babykamer. Volgens Kim hadden zij en Jaap net geaccepteerd dat hun gezin compleet was met twee jongetjes en daar was ook hun huis naar ingericht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kim Kötter en Jaap Reesema worden voor de derde keer ouders

Kim en Jaap maakten vorige week bekend opnieuw in verwachting te zijn en zitten sindsdien helemaal op de beruchte roze wolk. "Het was wel een hele bijzondere wending in ons leven", vertelt ze in de video. "Een héél erg groot cadeau, dat we echt niet aan hadden zien komen." Omdat de zwangerschap zonder ivf-behandeling tot stand is gekomen, duurde het even voordat het kwartje viel. Kim: "Het was dat mijn trainer via de app zoiets had van: moet jij niet ongesteld worden? Wij waren er helemaal niet mee bezig. (...) Dat gevoel van 'dit kan niet', dat hebben we heel lang gehad."

Kim had de laatste tijd wel wat gekke dingen opgemerkt: zo werd haar buik alleen maar dikker terwijl ze juist hard aan het trainen was en viel ze een keer flauw tijdens het mountainbiken. "Ergens ging het daar een beetje mis en dacht ik: ik moet een test gaan kopen." Vanwege haar bekende kop stelde ze die aankoop uit, want als BN'er loopt je natuurlijk altijd het risico gezien te worden. Iemand anders ermee belasten vond ze maar onzin, helemaal omdat ze zich niet kon voorstellen daadwerkelijk zwanger te zijn. Uiteindelijk was manlief Jaap de pineut en werden de twee verrast met een plusje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter maakt na achttien jaar carrièreswitch

Het zijn geen makkelijke tijden geweest voor de zwangere Kim. Niet alleen was ze heel misselijk, ook moest ze haar zwangerschap lange tijd geheim houden. Kim is op 14 februari 2021 uitgerekend en heeft al twee zoontjes: Muck en Youp. Of het wederom een zoontje wordt of toch een meisje, weet het stel nog niet.

Kim Kotter vertelt over haar onverwachte zwangerschap

01:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!