Fabrizio Beeld © Videoland

Fabrizio: 'Huwelijksaanzoek Pommeline was impulsief'

19 augustus 2020 12:20

'Temptation Island'-ster Fabrizio Tzinaridis (27) en zijn vriendin hebben een grote stap in hun relatie gezet: de tortelduifjes zijn gaan samenwonen. Als het aan Fabrizio ligt blijven ze niet lang met zijn tweetjes. "Ik kan niet wachten om met Lotte aan kinderen te beginnen", vertelt hij aan het Belgische 'HLN'.

"Ik voelde dat er iets niet klopte. Anders was ik ook nooit vreemdgegaan"

Tijdens de lockdown trok de 21-jarige Lotte in bij Fabrizio, amper een paar maanden nadat ze verliefd op elkaar werden. Vlak voordat hij zijn oog liet vallen op zijn nieuwe vlam was hij nog verloofd met Pommeline, met wie hij vorig jaar meedeed aan Temptation Island. "Dat huwelijksaanzoek bij Pommeline was impulsief en ondoordacht. Ik was verblind door de media, maar ik voelde dat er iets niet klopte. Anders was ik ook nooit vreemdgegaan", blikt hij terug.

Sterren in Quarantaine: Fabrizio geeft intiem kijkje in leven

03:49
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio geeft antwoord op vraag hoe hij eruitziet zónder baard

Hoewel Fabrizio en Pommeline dé ultieme relatietest niet ongeschonden doorkwamen, heeft de relatie van Fabrizio en Lotte wél de coronacrisis overleefd. Daarom is het koppel nu klaar voor de volgende stap: kinderen. Hoewel de verleider snapt dat sommige mensen de stap misschien te snel zullen vinden, klopt het plaatje voor hem."Ik wil op jonge leeftijd van het vaderschap kunnen genieten." Ook Lotte is er klaar voor: "Ik wil heel graag mama worden rond mijn tweeëntwintigste. Als het goed zit in je relatie, moet je niet langer wachten."

Hoewel Fabrizio aangeeft dat 'zijn knieën versleten zijn' en een huwelijk er voorlopig niet in zit, denkt zijn lief daar anders over: "Als het aan Lotte ligt, zullen we eerst trouwen en daarna aan kinderen beginnen, maar voor mij mag het ook omgekeerd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coronakilo's vliegen eraan bij Fabrizio uit Temptation Island

De vol getatoeëerde Fabrizio heeft al een zoontje uit een vorige relatie, al was hij destijds niet klaar om al vader te worden. "Ik heb dan ook enkele onverantwoorde beslissingen genomen waarop ik niet trots ben, maar nu ben ik wel blij met mijn zoon en probeer ik er voor hem te zijn, zoals het hoort."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!