Beeld © ANP

Tjakka! Emile Ratelband voor de achtste keer vader

19 augustus 2020 14:17

Geloof het of niet, maar Emile Ratelband (71) is voor de achtste keer vader geworden. Dat bevestigt de mediapersoonlijkheid aan RTL Boulevard, na berichtgeving van 'Story'.

"Daar zal ik haar altijd dankbaar voor blijven"

Emile heeft er absoluut geen geheim van gemaakt dat hij nog een keer vader wilde worden. Hij wilde namelijk maar wat graag een kindje dat hij niet kwijt kon raken door een scheiding, zoals hem in het verleden wel eens gebeurde. Daarom koos Emile ditmaal voor een draagmoeder. En nu is onlangs zijn dochtertje Betheke-Pleun geboren, vertelt Emile aan RTL Boulevard. "Het gaat heel goed met haar. Ze is op 29 juli al geboren."

Het was een spannende tijd voor Emile, gezien het al twee keer eerder misging met een draagmoeder. De eerste zwangerschap resulteerde in een miskraam en de tweede tot een doodgeboren kindje. "Toch wilde deze vrouw de moeder van mijn kind worden. Daar zal ik haar altijd dankbaar voor blijven."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Advocaat Emile Ratelband: 'Emile doet aangifte tegen ex'

Emile kwam niet al te lang geleden in het nieuws toen hij bekendmaakte zijn leeftijd wettelijk met 20 jaar te willen laten verminderen. Uiteindelijk kreeg hij zijn zin niet. Zie hieronder alles over deze rechtszaak.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!