Linda Hakeboom Beeld © ANP

Last valt van schouders Linda Hakeboom: geen uitzaaiingen

19 augustus 2020 14:42

Eindelijk positief nieuws voor Linda Hakeboom (34). De documentairemaakster heeft de uitslagen van het ziekenhuis binnen en is gerustgesteld met het resultaat. Volgens Linda heeft ze 'het beste nieuws gekregen', er zijn namelijk geen uitzaaiingen gevonden in haar lichaam.

"Het is echt heel bizar allemaal, maar voor nu is het echt goed nieuws"

"Ik ben al de hele dag aan het nadenken over hoe bizar het is dat je in één week tijd gaat van: niets aan de hand, naar zo ongeveer feestvieren dat je maar één tumor hebt", vertelt ze via haar Instagram Stories. "Het is echt heel bizar allemaal, maar voor nu is het echt goed nieuws." Ondanks het fijne bericht moet Linda alsnog onder het mes en krijgt ze chemotherapie. "Dus het is alsnog heel spannend, maar voor nu is het even feest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zieke Linda Hakeboom 'wordt gek' in het ziekenhuis

Stilzitten doet ze voorlopig niet, want morgen start de presentatrice met de opnames van een nieuw programma. "Ik wilde dat toch wel door laten gaan. Want, ja: het leven gaat ook door en ik heb daar gewoon zin in. Het is afleiding, superleuk en een leuk team", aldus Linda.

Tot slot wil ze in haar laatste post ook nog iedereen bedanken die de afgelopen dagen aan haar gedacht heeft. 'Ik kan echt niet in woorden vatten hoeveel dat betekent (...) Het zijn duizenden berichtjes, met liefs, adviezen, ervaringsdeskundigen. Hartje voor jullie allemaal!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda Hakeboom deelt heftig bericht: 'Ik heb borstkanker'

De presentatrice liet vorige week via Instagram weten dat er bij haar borstkanker is geconstateerd. Het nieuws is bij haar ingeslagen als een bom. 'Ik heb borstkanker... Dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier merk ik', schreef ze. 'De komende tijd gaan we veel onderzoeken doen om te kijken wat er moet gebeuren.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!