Beeld © ANP

Als je alles hebt gehad: muzikale comeback Gordon uitgesteld

20 augustus 2020 11:05

Gordon (52) zou morgen ein-de-lijk zijn langverwachte comeback als zanger maken. Dat zou hij doen op treinstation Amsterdam Centraal, maar het hele gebeuren is gecanceld vanwege de situatie rondom corona. Dat laat zijn management weten aan RTL Boulevard. Zo verandert de zo geanticipeerde avond voor Gordon van feest tot fiasco.

Naar aanleiding van de persconferentie die minister-president Mark Rutte dinsdag gaf, is besloten het comebackfestijn uit te stellen. De zanger en zijn management hopen dat het evenement verzet kan worden naar oktober van dit jaar. Gordon zou aanvankelijk vier avonden optreden op Amsterdam Centraal, in voormalig wachtkamers van eerste klas-reizigers.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gordon jaagt volgers stuipen op het lijf met nieuw filmpje

Fans die aanwezig zouden zijn, hebben ruim driehonderd euro afgetikt voor een avondje met Gordon. Eén kaartje kost namelijk 152 euro per persoon, maar men moest minstens met tweeën aanwezig zijn.

Gordon gaf jaren geleden aan nooit meer te willen zingen, maar is daar dus toch op teruggekomen. In de video hieronder vertelt hij waarom hij het zingen weer op wil pakken.

Niks never nooit meer: Gordon pakt het zingen weer op

02:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!