Beeld © ANP

Zwangere Romee Strijd verhuist om ruimte voor baby te maken

20 augustus 2020 15:03

Romee Strijd (25) is alweer 21 weken zwanger. In haar nieuwe vlog op YouTube geeft ze een update over hoe haar zwangerschap tot nu toe verloopt.

"Het lijkt ons fijner om dichterbij onze familie te zijn"

Volgende week gaan Romee en man Laurens verhuizen. Ze willen namelijk wat dichterbij hun familie wonen. "Ik ben in december uitgerekend en het lijkt ons fijner om dan dichterbij onze familie te zijn. Zo hebben we wat extra hulp en is mijn moeder altijd in de buurt wanneer ik haar hulp nodig zou hebben", legt ze uit.

Iets anders wat meespeelt, is dat hun appartement in Amsterdam wat aan de kleine kant. In hun nieuwe appartement hebben ze wel genoeg ruimte voor een babykamer. "Als we volgende week verhuizen, ben ik 22 weken zwanger en dan gaan we beginnen met het inrichten van onze babykamer."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Romee Strijd neemt volgers mee in gender reveal-partijtje

Hoewel Romee graag wat trapjes van haar kindje in haar buik zou willen voelen, is dat nog niet het geval. Daar heeft ze wel een verklaring voor. "Doordat mijn placenta aan de voorkant zit, kan het zijn dat ik pas iets ga voelen als ik 27 weken zwanger ben", legt ze uit. Meer over de zwangerschap van Romee zie je in de video hieronder.

De opa van Romee's ongeboren kindje is niemand minder dan presentator Bert van Leeuwen. In het fragment hieronder vertelt hij hoe blij hij is met de familie-uitbreiding.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!