Dave Roelvink en Julia Mekkes Beeld © ANP

Dit vindt de ex van Dave Roelvink van zijn nieuwe vriendin

20 augustus 2020 16:04

Dave Roelvink (26) is sinds kort weer samen met zijn jeugdliefde Jazzlynn. Zijn ex Julia Mekkes reageert nu voor het eerst op die nieuwe situatie in een video op haar YouTube-kanaal.

"Ik wens Dave al het geluk toe met haar"

"Ik heb ontzettend veel lieve berichtjes van jullie ontvangen, via mijn Instagram en ik zag op YouTube ook wat reacties", bedankt ze haar dierbare volgers. "In ieder geval gaat alles heel goed met mij. Ik wens Dave al het geluk toe met haar en vind het heel lief dat jullie aan mij denken."

Ondanks de heftige breuk met Dave, die niet makkelijk voor haar was, heeft de advocate de hoop in de liefde niet opgegeven. Julia is ervan overtuigd dat ook zij binnenkort weer een nieuwe man aan haar zijde heeft: "Ik maak me daar totaal geen zorgen over. Ik ben er niet echt mega mee bezig."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Dave Roelvink ziet lange toekomst voor zich met nieuwe vriendin

Dave en Jazzlynn gingen in 2015 uit elkaar na een relatie van twee jaar,  waarna Dave een relatie kreeg met Julia. Nu die gestrand is, is hij terug bij zijn oude vlam. "Ik had dit niet verwacht en zij ook niet", vertelde Dave eerder aan RTL Boulevard. "Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia Mekkes deelt eerlijk bericht over breuk Dave Roelvink

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!