Arie en Romy Boomsma Beeld © ANP

Romy Boomsma toont prachtige geboortekaartje baby Juniper

20 augustus 2020 16:33

Arie (46) en Romy Boomsma (29) verwelkomden op 3 juni hun derde kindje: dochtertje Juniper Ruby. En bij zo'n bijzondere naam hoort natuurlijk ook een uniek geboortekaartje. 

"Weer zo ontzettend blij met het geboortekaartje"

Op Instagram deelt Romy het lieflijke kaartje waarmee ze de komst van haar dochter met de wereld deelde. 'Weer zo ontzettend blij met het geboortekaartje', schrijft de trotse moeder, die een speciaal ontwerp liet maken. Aan elk detail is gedacht: zo is de envelop van het kaartje roze, wat perfect matcht met de illustratie. Zelfs de postzegel past in het geheel en is versierd met een jeneverbesstruik, die symbool staat voor de naam van het meisje. Juniper betekent in het Engels namelijk jeneverbes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Arie en Romy Boomsma verwelkomen derde kindje

Als het aan Romy ligt, prijkt de illustratie binnenkort niet enkel op kaart en postzegel. Ze heeft namelijk ook al plannen om 'm op haar lichaam vast te laten leggen. 'Mijn volgende tatoeages', schrijft ze bij de post.

Arie en Romy hebben nog twee kinderen samen: een zoon genaamd Mozes Wolf (2) en dochter Bobby Jo (4). En die slapen allemaal als roosjes dankzij deze techniek van fitnessgoeroe Arie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arie Boomsma door het dolle heen dat sportscholen geopend zijn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!