Christina Curry Beeld © ANP

Christina deelt verontrustend bericht: tumor gevonden in borst

21 augustus 2020 19:28

Christina Curry (29) had nooit gedacht dat ze op haar leeftijd de diagnose borstkanker zou kunnen krijgen. Toch werd er onlangs een knobbeltje bij haar gevonden, vertelt ze in een openhartige post op Instagram.

"Ik raakte volledig in paniek"

'Ik wilde iets met jullie delen dat ik onlangs heb meegemaakt en me flink heeft laten schrikken, maar me ook bewust heeft gemaakt hoe waardevol het leven is', opent ze het bericht. Christina kwam ongeveer een jaar geleden erachter dat ze een knobbeltje heeft in haar borst. Dat knobbeltje ontdekte ze toen ze zich insmeerde met zonnebrand. 'Ik raakte volledig in paniek en zorgde ervoor dat zowat iedereen thuis het knobbeltje ook voelde.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christina Curry en vriendin gaan uit de kleren voor pikante shoot

In plaats van iemand ernaar te laten kijken, bleef de voormalig realityster een jaar lang in haar eentje piekeren. Pas nadat ze een aantal - voor haar duidelijke - signalen van het universum ontving, ondernam ze actie. Eenmaal bij de dokter werd de dochter van Patricia Paay meteen doorverwezen naar het ziekenhuis voor een mammografie. 

"Ik kreeg te horen dat ik een tumor van een centimeter in mijn borst had. Ze staken een paar keer een naald in mijn borst om een ​​monster te nemen en stuurden me daarna naar een chirurg." Die vertelde de 29-jarige dat ze zich moest voorbereiden op slechts nieuws, maar gelukkig blijkt dat niet het geval. De tumor is goedaardig en kan in de toekomst worden verwijderd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christina Curry staat stil bij overleden opa

Door haar verhaal te delen hoopt Christina dat andere vrouwen zich vaker laten checken. Ze drukt dit hen op het hart: "Ik denk dat ik al mijn volgers eraan wil herinneren om alsjeblieft je borsten te controleren en onmiddellijk naar een dokter te gaan als je iets vreemds voelt. Dank je wel lichaam, met al je gebreken, voor je gezondheid. Ik ben meer dan dankbaar."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!