Beeld © RTL

Mart Hoogkamer ging viral met lied: 'Ik was aangeschoten'

22 augustus 2020 14:16

Mart Hoogkamer (22) timmert al jaren aan de weg als zanger, maar een doorbraak kwam er nooit echt van, tot nu. Want met een filmpje waarop hij op het strand 'Unchained Melody' aan het zingen is gaat Mart volledig viral. Bij 'Jinek' deed hij zijn verhaal.

"Ik had een drankje op en liep mee te zingen"

Mart ging gewoon op vakantie met drie neven, want ze wilden er eventjes uit. "En wat doe je als je op het strand in Carihuela zit? Dan neem je natuurlijk een drankie. Of zes, ha ha. Ik had een drankje op en liep mee te zingen."

En dat bleek een gouden zet. Passanten waren flink onder de indruk van Marts stem. "Ik kreeg ineens van al die mensen die langsliepen applaus. Mijn neef zag dat en begon spontaan te filmen. Ik heb het naar mijn manager gestuurd en gezegd dat ik niet wilde dat hij het online gooide, omdat ik totaal geen Engels praat of versta. Helemaal niet." 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Willeke neemt clip op met Mart Hoogkamer

Uiteindelijk zette zijn manager de video toch online. "En na een half uur of een uur belde hij me terug en was het al een half miljoen keer bekeken. Nee, ik geloofde hem niet. Toen ben ik verder gaan drinken."

Het hele fragment met Mart in Jinek zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!