Angela Groothuizen Beeld © ANP

Angela Groothuizen sneert naar haar oude werkgever AVRO

23 augustus 2020 11:16

Angela Groothuizen is er trots op om na vijftien jaar eindelijk weer op de voorkant van de 'Avrobode' te mogen staan. Dat meldt de 60-jarige Dolly Dot op Instagram.

"Toch leuk om op de voorkant van de Avrobode te staan"

De voormalige AVRO-coryfee staat in het televisieblad omdat zij vanaf deze week te zien is als coach in The Voice Senior. Angela en de AVRO gingen in 2005 vrij abrupt uit elkaar. Ze was toentertijd een van de gezichten van de omroep, maar werd naar eigen zeggen "te oud" bevonden om die taak voort te zetten.

Zij presenteerde op dat moment onder meer het succesvolle Wie is de Mol?. Dit programma werd daarna een paar jaar geleid door de tien jaar oudere Karel van de Graaf. De presentatrice maakte daarna de overstap naar Talpa van John de Mol.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen sluit hoofdstuk af: 'Het is volbracht'

"Toch leuk om op de voorkant van de Avrobode te staan (15 jaar nadat ik ‘te oud’ bevonden werd om nog het gezicht van de omroep te zijn)", schrijft Angela bij een foto van de cover van het blad dat deze week in de winkels ligt. "Toch veel mooie herinneringen."

Dol op Angela

De AVRO liet in 2012 nog weten "dol op Angela te zijn" nadat zij had meegewerkt aan een benefietprogramma om geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker. Maar Groothuizen maakte sindsdien geen programma's meer voor de omroep.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen terug met jubileumseizoen Obese

De presentatrice en zangeres vertelt in het interview in de Avrobode onder meer dat de reünietournee van de Dolly Dots, die komend seizoen zou plaatsvinden, is uitgesteld tot er een vaccin tegen corona is gevonden. Ook The Voice Senior heeft trouwens last van corona; de opnames moesten enige tijd worden stilgelegd omdat diverse crewleden met het virus besmet bleken te zijn. Inmiddels zijn de opnames weer begonnen.

In het nieuwe seizoen van The Voice Senior komt een bekend gezicht voorbij. Imca Marina doet namelijk mee. Je ziet het hieronder.

Verrassing! Imca Marina doet mee aan The Voice Senior

00:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!