Gerard Joling en zijn moeder Janny Beeld © ANP

Gerard Joling mist 91ste verjaardag moeder wegens The Voice

23 augustus 2020 13:38

Janny Joling, de moeder van Gerard Joling, mag vandaag 91 kaarsjes uitblazen. Normaal gesproken vraagt dat om een feestje, maar de zanger en presentator laat weten dat hij deze heugelijke dag helaas moet missen.

"Wat een ongelofelijke leeftijd!"

Gerard deelt op Instagram een video voor zijn moeder. "Goedemorgen mam, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 91, wat een ongelofelijke leeftijd." Hij kan zijn moeder dit jaar alleen op afstand feliciteren en dat heeft alles te maken met The Voice Senior.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Gerard Joling (90) na lelijke val er weer bovenop

"Ik kan er helaas niet bij zijn, want je weet het: door corona zijn de opnames van The Voice Senior opgeschoven." De opnames stonden gepland op vorige week maandag en dinsdag, maar dat werd verschoven omdat medewerkers van het programma waren besmet met het coronavirus. Inmiddels zijn de opnames weer hervat, maar dat betekent dus wel dat de verjaardag van Janny nu in het water valt.

Het feest is daarom doorgeschoven naar morgen. "Daar heb ik heel veel zin in!" De hele familie komt langs. "Dat wordt een hele gezellige dag."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Gerard Joling bestolen door 'verwarming controleur'

Gerard Joling is met zijn coachschap in The Voice Senior terug op het oude honk. Waar hij eerst nog samen een coachduo vormde met Gordon, staat hij er nu alleen voor. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!