Beeld © Videoland

Channah in tranen om nieuw huis: 'Ik heb hier niet eens vrienden'

24 augustus 2020 15:02

De droomverhuizing van realitysterren Channah en Quentin staat eindelijk voor de deur, maar eerstgenoemde is allesbehalve blij met waar ze terechtkomt. Hun bescheiden Haarlemse stadsappartement ruilen ze in voor een riante woning met meerdere verdiepingen in Beverwijk, maar toch is het niet wat Channah ervan gehoopt had.

"Het is gewoon verschrikkelijk"

Ook in de nieuwste video worden er tranen met tuiten gehuild. De emotionele Channah heeft moeite met de komende verhuizing, vooral als blijkt dat hun nieuwe huis niet is wat ze gehoopt had. Vanwege de coronamaatregelen kunnen ze hun nieuwe stulpje pas zien zodra ze de sleutels krijgen. Bij het zien van de woonkamer, die ze veel te klein vindt, begint de frustratie al te borrelen. "Het is gewoon verschrikkelijk."

Uiteindelijk lijkt ze vrede te hebben met haar nieuwe onderkomen. "Ja, ondanks dat de woonkamer te klein is, is het wel leuk. Prima. Ik ben er blij mee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah kan maar niet stoppen met huilen: 'Vind het heel heftig'

Kijkers smullen elk seizoen weer van alle drama in Temptation Island, waaraan Channah en Quentin ook meededen. Dit waren de vijf absolute hoogtepunten van de afgelopen seizoenen.

TV Throwback: vijf tenenkrommende momenten uit Temptation Island

11:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!