Jim Bakkum en Bettina Holwerda Beeld © ANP

Geen liefde op het eerste gezicht voor Jim en Bettina

25 augustus 2020 13:10

Jim Bakkum (33) en Bettina Holwerda (41) wisten in 2006 de romance tussen Danny en Sandy in de musical 'Grease' zó overtuigend neer te zetten dat ze ook in het echte leven een setje werden. Toch was het geen liefde op het eerste gezicht, zegt Jim in '100%NL Magazine'.

"Blijkbaar was dat de spanning die tussen ons hing"

Onlangs waren de tortelduifjes negen jaar getrouwd, maar het had zomaar heel anders kunnen lopen. "Bij ons was het niet gelijk liefde op het eerste gezicht, maar ik vond haar wel heel interessant", blikt Jim terug in het tijdschrift. "Bettina heeft iets mysterieus, je ziet niet gelijk wat er in zit."

Het begin van hun relatie was volgens de acteur nogal bijzonder: "We hadden vaak een soort van aanvarinkjes. Dat had ik met niemand. Blijkbaar was dat de spanning die tussen ons hing."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Jim Bakkum heeft Onze Jongens nog nooit gezien

Daarnaast speelde mee dat ze alle twee destijds in een relatie zaten. Hierover vertelt Jim: "Die van mij ging uit vlak voor de repetities van de musical Grease waar we samen in speelden en die van haar vlak voor de première. Daarna is het pas begonnen."

Volgens de acteur heeft het de nodige voordelen dat zijn partner in hetzelfde wereldje zit. "Het voordeel is dat je het snapt. Het nadeel is dat het - zeker nu met kinderen - een beetje is kromgetrokken. Dat is af en toe lastig. Wat ik doe is ook wat zij het liefst doet. Maar zij is nu degene die vaker aan het kortste eind trekt. In september gaat Bettina na twee jaar weer werken en dat gun ik haar echt."

Jim Bakkum en Bettina blikken terug op welverdiende vakantie

01:52
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum: 'Hoe we onze relatie spannend houden? Niet...'

Het hele interview lees je in 100%NL Magazine, vanaf 27 augustus in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!