Isa Hoes Beeld © ANP

Isa Hoes staat stil bij verjaardag Antonie Kamerling

25 augustus 2020 12:50

Het is inmiddels tien jaar geleden dat Antonie Kamerling uit het leven stapte. Vandaag zou Antonie eigenlijk 54 geworden zijn. Een bijzondere dag voor Isa Hoes, die erbij stilstaat op haar Instagram-account.

"Nog altijd zacht aanwezig"

De mooie herinneringen aan Antonie maken Isa nog steeds verdrietig en dit is dan ook een extra speciale dag om bij stil te staan. '25 Augustus 1966. Nog altijd zacht aanwezig...', schrijft ze bij de foto van haar grote liefde op haar Instagram-pagina. 

Isa krijgt van alle kanten steunbetuigingen en lieve berichtjes. Vlinder, de dochter van Isa en Antonie, reageert met een aantal hartjes. Maar ook Dotan, Leontine Borsato, William Rutten, Claudia de Breij en Loes Haverkort sturen een heleboel liefdevolle emoji naar Isa. 'Sterkte ermee' en 'Wat een gemis', zo klinkt het verder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Isa Hoes redt het prima zonder man in haar leven

Isa vertelde onlangs in een interview met ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2 dat ze met de kennis van nu andere stappen zou hebben ondernomen. "Met de kennis van nu zou ik Antonie aan zijn oren naar de psychiater hebben getrokken. Ik heb hem wel gestuurd in een bepaalde richting, maar je bent twee volwassen mensen. En hij was ook een volwassen mens met een eigen keus. Ik had er misschien strenger in moeten zijn, maar ik heb toen gedaan wat ik kon doen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Isa Hoes: 'Antonie zou nieuwe versie van hit geweldig vinden'

Antonies nummer 'Toen Ik Je Zag' werd onlangs in een nieuw jasje gestoken. Isa denkt dat Antonie de nieuwe versie van het lied 'geweldig' zou vinden, laat ze weten in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!