Beeld © Instagram @liekevanlexmond

Waarom Lieke van Lexmond haar kids wél toont op Instagram

25 augustus 2020 15:32

Menig BN'er kiest er tegenwoordig voor om zijn kroost anoniem groot te brengen en daarom zien we maar weinig kinderkoppies op social media voorbij komen in bekend Nederland. Lieke van Lexmond (38) vindt dat de grootste onzin.

"Als ik een deel van mijn leven post, horen zij daar zéker bij"

In 100%NL Magazine stelt de actrice dat ze er zo in eerste instantie ook over dacht toen ze nog geen moeder was, maar nu haar kids maar wat graag deelt met de rest van Nederland. Lieke: "Voor mij zijn zij het allerbelangrijkste in mijn leven en als ik een deel van mijn leven post, horen zij daar zéker bij. Ik ben hartstikke trots."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lieke van Lexmond heeft spijt van presenteren Undress For Love

Lieke en haar man Bas zijn de trotse ouders van twee prachtige mannetjes: Vik en Zef. "Met het krijgen van kinderen wordt een liefde aangeboord die je daarvoor niet kende. En dat gaat ook over een bepaalde verantwoordelijkheid die erbij komt kijken", vertelt ze over haar zoontje in het interview. "De spiegel die je wordt voorgehouden door kinderen is bizar. Als ik iets zie bij de jongens wat ik niet leuk vind, denk ik: misschien moet ik zelf iets veranderen. Als mijn energie niet lekker is - chagrijnig of opgefokt - dan zijn zij ook onrustiger. Als je zelf goed in je vel zit, zitten je kinderen dat ook."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lieke van Lexmond verpest zomervakantie voor haar gezin

Hoewel Lieke niet zonder haar gezin kan, heeft ze hen deze zomer wel moeten missen. In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt ze over de drukke periode die ze achter de rug heeft.

Goede Tijden, Zomer Tijden: Vincent Visser verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden

12:49

Het hele interview lees je in 100%NL Magazine, vanaf 27 augustus in de winkel.