Beeld © ANP

Simon Keizer over ouder worden: 'Grijs haar en een buikje'

25 augustus 2020 16:52

Simon Keizer tikt met zijn 36 jaar nog even niet de 40 aan, maar toch ziet hij bij zichzelf dat de aftakeling al is begonnen. Dat deelt hij in zijn nieuwe column op de site van 'LINDA.'.

"Eerlijk gezegd vind ik het soms een tikkie zorgwekkend"

Simon merkt het verval namelijk zowel fysiek als geestelijk. "Eerlijk gezegd vind ik het soms een tikkie zorgwekkend dat ik tegenwoordig verschillende dingen minder snel of zelfs niet kan onthouden", bekent hij. Nummerborden, namen en series vergeet hij tegenwoordig wat makkelijker dan voorheen.

En dat baart Simon zorgen. "Word ik oud?" vraagt hij zich hardop af in zijn column. Wat hem betreft is er op fysiek vlak in ieder geval al geen ontkennen meer aan. "Het haar wordt dunner, grijzer ook. Het buikje laat zich een beetje zien." 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Simon Keizer krijgt wind van voren na weinig empathische column

Toch vindt Simon het ouder worden op fysiek vlak minder eng dan op mentaal gebied. "Dan kom ik uit op de veelgehoorde leus ‘Iedereen wil oud worden, niemand wil oud zijn’."

Simon is uiteraard erg druk in zijn leven, met de vele optredens die hij normaal gesproken samen met zijn kompaan Nick doet. In de video hieronder vertelt hij hoe hij de balans tussen werk en gezin houdt.

Hoe combineren Nick & Simon hun carrière met het gezinsleven?

05:23

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!