Brad Pitt Beeld © ANP

'Het is dik aan tussen Brad Pitt en Nicole Poturalski'

26 augustus 2020 21:00

Het lijkt erop dat het echt aan is tussen Brad Pitt en Nicole Poturalski. De 56-jarige acteur en het Duitse model werden woensdag gespot op een luchthaven in Zuid-Frankrijk waar ze met een privévliegtuig arriveerden. Verschillende Amerikaanse media publiceerden foto's van het vermeende koppel.

"Ze waren aan het zoenen en Brad was heel attent tegen haar"

Brad en Nicole zijn op de foto's niet klef, maar volgens een ingewijde waren ze dat wel. "Ze waren aan het zoenen en Brad was heel attent tegen haar. Hij was op een semi openbare plek, maar het leek hem niet uit te maken dat mensen hem zagen. Ze is echt een schoonheid en overduidelijk veel jonger dan hij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles en Brad Pitt samen te zien in nieuwe film

De acteur werd na zijn breuk met Angelina Jolie in 2016 gelinkt aan verscheidene vrouwen, zo gingen eerder nog geruchten dat hij weer was gevallen voor zijn ex-vrouw Jennifer Aniston.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brad Pitt en Jennifer Aniston werken voor eerst sinds split samen

Brad zelf houdt zijn lippen stijf op elkaar, maar grapte tijdens de Golden Globes in januari wel over de reden dat hij alleen op de rode loper was verschenen. "Ik had mijn moeder willen meenemen, maar dat kon niet want over iedereen waar ik naast sta zeggen ze dat ik daarmee aan het daten ben. En dat zou erg ongemakkelijk zijn geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brad Pitt en zoon Maddox hebben 'geen contact meer'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!