Beeld © Instagram @maximemeiland

Is dit de nieuwe vriend van Maxime Meiland?

27 augustus 2020 08:00

Gisteren vierde Martien Meiland zijn 59e verjaardag en daar kon nu natuurlijk vrij eenvoudig de hele familie bij zijn, gezien ze weer in Nederland wonen. Maar op de foto staat een jongen waarvan de fans niet weten wie hij is. Gaat het om de nieuwe vriend van Maxime?

"Happy family"

Het is namelijk ook nog eens zo dat de hand van Maxime op de schouder van de jongen in kwestie rust. Fans vragen zich dan ook direct af of hij wellicht de nieuwe vriend van Maxime is. 'Heb je een nieuwe vriend?' vragen veel mensen in de reacties onder een foto die Maxime deelt. 'Ik zie een onbekend gezicht. En jij houdt zijn schouder vast. Zijn jullie een stel?' vraagt een ander.

Maximes goede vriend Robbert Rodenburg lijkt van meer te weten. Hij vraagt in de reacties of deze foto het 'insta-official' maakt. Het lijkt er dus op dat deze nieuwe man écht de nieuwe lover van Maxime is.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Maxime Meiland heeft de smaak te pakken: lanceert nóg een bedrijf

Maxime stond laatst nog voor de camera van RTL Boulevard, bij de deuren van haar nieuwe onderkomen in de Achterhoek. Toen sprak ze echter over wat minder leuks, namelijk de ruzie die de familie Meiland heeft met huishoudster Nadège. In de video hieronder vertelt Maxime wat ze erover te zeggen heeft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!