Beeld © ANP

Gordon geeft kijkje in te koop staand miljoenenhuis

27 augustus 2020 11:38

De miljoenenvilla van Gordon (52) staat inmiddels al een half jaar te koop, maar de presentator is zijn prachtige huis nog steeds niet kwijt. Om die reden deelt hij nog maar eens een keer de beelden van zijn niet zo nederige stulpje.

"Ik zou de piano nog niet eens kunnen betalen"

Dat doet Gordon via zijn persoonlijke Instagram. 'Mijn mooie huis staat nog steeds te koop', schrijft hij bij de video, die bomvol zit van prachtige shots van alle uithoeken van zijn woning. 

Gordon krijgt weliswaar een flink aantal reacties, maar helaas vooral van mensen die zijn huis níet willen kopen. 'Ik zou de piano nog niet eens kunnen betalen', schrijft iemand. Een ander: 'Dan kom ik toch echt een paar nullen tekort op mijn bankrekening.'

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gordon verrast fans met klein voorproefje afgelaste concerten

De vraagprijs voor het huis van Gordon is momenteel 3.250.000 miljoen euro. Daar krijg je 429 vierkante meter woonoppervlakte voor in een huis dat acht kamers, twee badkamers én een zwembad telt.

De laatste tijd is Gordon bezig met zijn muzikale comeback, die helaas moest worden uitgesteld. In de video hieronder vertelt de presentator alles over zijn muziekplannen voor dit jaar.

Niks never nooit meer: Gordon pakt het zingen weer op

02:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!