Fien Vermeulen Beeld © ANP

Fien Vermeulen kijkt in emotionele post terug op puberteit

27 augustus 2020 13:53

Fien Vermeulen (29) heeft na een belletje van haar zieke moeder eens na zitten denken over hoe ze zelf als puber was. Na haar overpeinzingen is ze tot de conclusie gekomen dat ze vroeger best naar kon zijn tegen haar moeder. En daar baalt ze nu ontzettend van.

"Ik vertel het haar niet"

Toen ze elkaar belden en Fiens moeder, die lijdt aan kanker, aangaf niet te kunnen slapen door pubers die huisfeestjes gaven, luidde die opmerking haar zelfreflectie in. Fien ziet in dat ze vroeger vaak een stapje te ver is gegaan. 'Ik was rebels. Een asociale schreeuwer. Dat over-emotionele 'JIJ-BENT-NIET-DE-BAAS-OVER-MIJ-kind', dat dacht dat ze een volwaardige volwassene was en zelf de beste keuzes maakte', schrijft ze op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Fien Vermeulen legt haar verhaal vast in een boek

Nu Fien wél volwassen is en haar zieke moeder duidelijk verzwakt aan de lijn hoort bekruipt haar een gevoel van spijt. 'Een misselijkmakend gevoel. Stel nou dat ik haar kwijtraak en dat ze dan wegvalt met het idee hoe naar ik tegen haar geweest ben?' schrijft ze. 

Om die reden vindt Fien het extra heftig om er over na te denken dat haar moeder ooit zal overlijden. 'Ik vertel het haar niet, maar ze weet wel dat ik ’s avonds vaak moet huilen, van het idee dat ik weet dat er een dag komt dat ze er niet meer is.'

Tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson kreeg Fien veel haatreacties van kijkers van het programma. Ze vonden dat ze het spelletje op een te sluwe manier speelde. In de video hieronder reageert Fien daarop.

Expeditie-Fien reageert op haatreacties

00:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!